Total Pageviews

Tuesday, November 2, 2010

Gegaran Penang!!!!Sesi pemilihan di Penang Pulau Mutiara! Seramai 750 peserta telah menggegarkan Padang Komplek Sony Seberang Jaya Pulau Penang. Sambutan yang kami dapat begitu menghangatkan daripada awal pagi hingga ke petang. Tidak kurang ibu bapa yang hadir menghantar anak masing-masing untuk melayakkan diri ke dalam kelab Soccer Kids.


peserta beratur untuk mengambil borang penyertaanPeserta-peserta dari seluruh pelusuk negeri Pulau Penang turun ke padang untuk menguji bakat dan menunjukkan kemahiran masing-masing. Kita dapat melihat adik-adik yang memakai pelbagai jersi kelab bola sepak yang menjadi kegemaran mereka. Sudah tentu mereka ni mempunyai idola pemain bola sepak yang tersendiri.

Aidid Marcello memerhatikan pelbagai gelagat peserta
Walaupun program bermula seawal jam 8 pagi namun program ni tetap menerima peserta sehingga petang. Kami mendapat kunjungan peserta yang cukup ramai sehingga Aidid termenung seketika tak dapat nak mengawal keadaan di padang Komplek Sony Seberang Jaya Pulau Penang.

orang kuat dalam program soccerkids tv3
Wah, tak tentu hala kami di buatnya.. bukan setakat melayan peserta tapi ibu bapa peserta pun kena layan juga kerenah mereka. Begitu lah keadaan di Pulau Penang. Nantikan kami di Padang Dataran Bandaraya Johor Bahru untuk sesi pemilihan seterusnya.No comments:

Post a Comment