Total Pageviews

Saturday, October 23, 2010

Kota Bharu yang Meriah...



Kami baru saja pulang dari Kota Bharu Kelantan, sepanjang 8 jam perjalanan akhirnya berbaloi juga kerana kami team soccer kids di sana mendapat sambutan yang cukup meriah....

Suasana di Kota Bharu...


Pelbagai kisah yang cukup menarik dari telatah peserta hinggalah team penerbitan kami. Ada yang tak cukup umur ada yang lambat...







video
ketika mengambil borang pendaftaran


semasa perjalanan kami yang mengambil masa selama 8 jam kami tak kering gusi di hiburkan oleh Aidid pengacara soccer kids. Dari lawak teka teki hingga lah lawak org tempatan di kelantan.


ketika krew penerbitan ke lokasi di kelantan.
 

apabila sampai dihotel tempat kami menginap kami pula rehatkan diri dan juga pada malam ada aktiviti makan malam. kami kunjungi gerai nasi kukus yang sangat popular di Kota Bharu. ZAIMAN nasi kukus. Kat sana pula ada krew TV3 yang bersungguh sungguh nak makan tibe tibe terbantut sebab baju dia terkene kuah kari ... dah lah baju tu kirim kat producer beli kat Manchester. muke terus masam kesian tapi tak pe seronok berada di KOTA BHARU.


 
Budak yang pakai jersey putih sebelah aidid tu lah baju die kene kari nama 
dia shahril....
 

Di Kota Bharu kami berjaya memilih beberapa org yg akan ke peringkat seterusnya. Ini diantara gambar yang dapat kami rakamkan.

di Awal pendaftaran.

ini diantara Jurulatih yang akan membuat pemilihan.

kawalan dijaga ketat bagi melancarkan pemilihan.



ketika saringan kedua dijalankan.

Salah seorang finalis dari kelantan pada musim ke 2. Terima kasih kepada mak nya yang baik hati bagi kuih Akok Yang Meletop..



video
Adik yang berjaya di peringkat seterusnya.. ape nak ckp...

video
muka muka keletihan ...tak pa berjaya peringkat seterusnya kan...

video
apa kata Aidid...
 

Nantikan kami di Kuala Lumpur pula...




1 comment:

  1. owh...pmilihan wat d pade SIC kat umah kawe tuh...haha..chaiyok2 adik-adik kawe yang berjaya pemilihan ke KL...(^_^)

    ReplyDelete